Het succes van Non Solum

Heerendispuut Non Solum is anno 2005 uitgegroeid tot een gezelschap van ruim 53 leden. 15 jaar lang al is zij onlosmakelijk verbonden aan de Friese hoofdstad en heeft zij gezorgd voor legendarische avonden, feesten en activiteiten. Van de eerste tien jaar verscheen in 2002 ‘de Kroniek van Non Solum.’, een juweel van een lustrumalmanak als bekroning op de eerste tien jaar.

Hiermee zijn de verhalen voorgoed vastgelegd. Ook daar zorgt Non Solum voor. Het blijkt een succesverhaal geworden, zonder einde. 1 maart 2005 moet een waardige opvolger worden, een teken dat Non Solum gewoon door blijft gaan en het niveau van Leeuwarden als studentenstad hoog zal houden. Dit is nog maar halverwege de startfase. Het einde van het begin ligt nog ver weg!

Het op 1 maart 2005 gehouden Lustrumfeest in Rumours is een daverend succes geworden. De ongeveer 650 aanwezige gasten werden getrakteerd op voldoende Red Bull Black Bacardi en opzwepende muziek van de band ”Boulevard”.

Het feest ging door tot in de kleine uurtjes waarna de gasten buiten werden verrast door een pak sneeuw van ongeveer 40 centimeter hoogte wat de feestpret voor sommigen deed vergroten. Volgens de politie is dit feest, door sommige gasten al uitgeroepen tot het beste feest in Leeuwarden in vier jaar, zonder noemenswaardige schermutselingen verlopen.